| W lesie ciemnym | Zabij swojego pierwszego leszego. | Trofeum zyskujemy po pierwszym pokonaniu leszego. |
 | Mąciwoda | | Zabij 10 utopców w godzinę. |
 | Los wilkołaka | Stary młot kowalski Lothara. | Oszczędź Lothara w zadaniu Ciemna strona pełni. |
 | Coś więcej | Świeczki zużyte podczas zdejmowania klątwy ze Strzygi. | Złam klątwę i odmień Strzygę w zadaniu Grzechy naszych ojców. |
 | Na pohybel strzydze | Złamany miecz znaleziony po pokonaniu strzygi. | Złe zakończenie misji Grzechy naszych ojców. |
 | Duma Dehaela | Drewniany miecz, który podarował mi Dehael. | Dobre zakończenie misji z przerazą (?) |
 | Duma Dehaela | Drewniany miecz znaleziony przy ciele Dehaela. | Złe zakończenie misji z przerazą (?) |
 | Pogromca jaszczurek | Zabij 20 drakonidów. | Zabij 20 drakonidów. |
 | Rodem z legend | | Oczyść 50 Nemet |
 | Z Wyzimy do Beauclair | | Pokonaj 2000 km |
 | Porzuć strach | | Zabij 5 potworów z gromady upiorów w godzinę. |
 | Najlepszy rocznik | Butelka za udział w tworzeniu gry. | Zagraj w grę podczas beta testów. |
 | O Strzydze, lichu i przerazie | Dziennik sporządzony podczas pierwszego sezonu. | Weź udział w pierwszym sezonie. |
 | Mistrzostwo | Trofeum za zajęcie pierwszego miejsca w Wielkim Grzybobraniu. | Pierwsze miejsce za zebranie min. 150 grzybów w misji Wielkie Grzybobranie. |
 | | Zajmij drugie miejsce w zbieraniu grzybów. | Drugie miejsce za zebranie min. 75 grzybów w misji Wielkie Grzybobranie. |
 | | Zajmij trzecie miejsce w zbieraniu grzybów. | Trzecie miejsce za zebranie min. 50 grzybów w misji Wielkie Grzybobranie. |
 | | Zajmij czwarte miejsce w zbieraniu grzybów. | Czwarte miejsce za zebranie min. 25 grzybów w misji Wielkie Grzybobranie. |
 | Dobre chęci | Weź udział w wielkim grzybobraniu. | Nagroda pocieszenia, gdy zebraliśmy mniej niż 25 grzybów w misji Wielkie Grzybobranie. |
 | Miej serce i patrzaj w serce | Kamienne serce króla gargulców. | Otrzymamy po wykonaniu misji Wspólnicy. |
 | Wewnętrzne piękno | Fragment elfiej figurki. | Otrzymamy po wykonaniu misji Przyzwoita zapłata. |
 | Kolega po fachu | Pusta buteleczka od antidotum dla Vesemira. | |
 | Klątwołamacz | Laurka od syna Bedwyra. | Uratuj Bedwyra i złam klątwe w misji Licho Nadało. |